ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ SHERCO ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ανυπομονούσαμε για δράση στο Lalin για τον δεύτερο γύρο του Ισπανικού Enduro Championship. Ο Christophe Nambotin, ο οποίος είναι ο σημερινός ηγέτης του πρωταθλήματος E3, ως αποτέλεσμα της νίκης του στον εναρκτήριο γύρο, ήταν παρών ενώ περιμένει να ξεκινήσει το γαλλικό πρωτάθλημα.

Την πρώτη μέρα ο Christophe προσπάθησε να βρει τον ρυθμό του, έπεσε πέντε φορές στις προσφορές που τον εμπόδισαν να κερδίσει μια άλλη νίκη, έχασε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και κατέληξε στη δεύτερη θέση. Την Κυριακή ο Christophe πήρε εκδίκηση, οδήγησε στον ρυθμό του και ήταν γρήγορος και άνετος όλη μέρα, κέρδισε τη δεύτερη ημέρα των αγώνων. Από την πλευρά του, ο Enric Francisco τερμάτισε τέταρτος το Σάββατο, ο Enric αγωνίστηκε σκληρά για το βάθρο την Κυριακή αλλά κατέληξε να πέσει στην enduro test, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση.

Οι αγώνες μοτοσυκλετών έχουν επίσης ξαναρχίσει στην Αγγλία.

Ο Jack Edmondson αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Sprint Enduro όπου είναι ο πρωταθλητής. Ήταν ο νικητής την πρώτη ημέρα και τερμάτισε δεύτερος την Κυριακή. Το Hawkstone Park ήταν επίσης στην ατζέντα του Jack και κατάφερε να τερματίσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Την Κυριακή σε ένα cross-country (αγώνας εκτός πρωταθλήματος) ο Jack τερμάτισε δεύτερος μετά από μάχη μέχρι την καρώ σημαία με τον Steve Holcombe.

Απάντηση