Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SHERCO FACTORY ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ TRIALGP

Καλώς ήλθατε στην Ιταλία για το άνοιγμα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος TrialGP. Οι αναβάτες της Sherco Factory Team άνοιξαν τη σεζόν στο Tolmezzo και τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν στον ανταγωνισμό μετά από μια λευκή χειμερινή περίοδο!

Ο Jack Peace και η Emma Bristow έλαμψαν και οι δύο ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Επέστρεψαν δυνατά μετά το διάλειμμα.

Χρειάστηκε μια μέρα ο Jeroni Fajardo για να ανακτήσει την κορυφαία του φόρμα. Κρατούσε το προβάδισμα μετά τον πρώτο γύρο την Κυριακή, αλλά έκανε 2 λάθη στον δεύτερο γύρο και τερμάτισε στην 4η θέση. Ο Dan Peace συνεχίζει να βελτιώνεται και τερμάτισε 9ος και τις 2 μέρες, ένας υπέροχος αγώνας για τον Άγγλο αναβάτη.

Η Emma Bristow έχασε τη νίκη την πρώτη μέρα με μόλις 2 πόντους στην 12η ειδική και τερμάτισε 2η. Οδήγησε στο κανονικό της επίπεδο τη δεύτερη μέρα, την οποία κέρδισε εύκολα, με 10 πόντους διαφοράς.

Ήταν ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο για τον Jack Peace, ο οποίος κέρδισε την πρώτη μέρα και τερμάτισε δεύτερος την Κυριακή μετά από ισοβαθμία με τον 1ο! Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση με την εργοστασιακή 125 ST για τον Gaudi Vall που μαθαίνει πώς να ελέγχει την μοτοσυκλέτα του και θα δείξει τις πλήρεις δυνατότητές του στο επόμενο GP στην Ανδόρα.

Αποτελέσματα

TrialGP
Jeroni Fajardo P5 | P4
Dan Peace P9 | P9 

Trial GP Women
Emma Bristow P2 | P1 

Trial2
Jack Peace P1 | P2
125ccGaudi Vall P11 | P8

Απάντηση