ΔΙΠΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ SHERCO ΣΤΟ TRIALGP ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ο Jack Peace ήταν ο νικητής στην κατηγορία Trial2 και η Emma Bristow ήταν επίσης νικηφόρος στην κατηγορία TrialGP Women, και οι δύο ανέκτησαν το προβάδισμα στην προσωρινή κατάταξη στις κατηγορίες τους.

Αποτελέσματα:
Jeroni Fajardo P7
Dan Peace P10
Emma Bristow P1
Jack Peace P1


Σε ένα πολύ ολισθηρό και πολύ τεχνικό έδαφος, ο Jack Peace πήρε τη νίκη μπροστά σε τρεις άλλους συμπατριώτες του αναβάτες, συμπεριλαμβανομένων των Toby Martyn και Billy Green. Για άλλη μια φορά ο Jack έχει δείξει ότι φέτος, είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου Trial2.

Jack Peace: “Ήταν ένας δύσκολος αγώνας λόγω της κατάστασης του εδάφους και των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών. Πάλεψα με τον Toby και η νίκη δεν αποφασίστηκε μέχρι την τελευταία ειδική. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και ευχαριστώ τον Sherco ομάδα για την υποστήριξή τους “.

Η Emma Bristow ξεκίνησε τη μέρα με άσχημα συναισθήματα, αλλά καθώς ο αγώνας προχώρησε, επικεντρώθηκε ξανά στην οδήγησή της και τα αποτελέσματα άρχισαν να το δείχνουν. Τελείωσε τον πρώτο γύρο με καλό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της και η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου ήταν προς όφελος της, οπότε δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και κέρδισε αυτό το TrialGP.

Emma Bristow: “Φέτος έχω κάνει μια προσπάθεια να προπονηθώ σε κάθε τομέα, επειδή έχω ανταγωνισμό ανώτερου επιπέδου και δεν μπορώ να κάνω λάθη γιατί μετά είναι πολύ δύσκολο να τα καλύψω. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την νίκη, και μου δίνει την ηρεμία ότι πρέπει να αντιμετωπίσω τον τελευταίο αγώνα τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Sherco για όλη την υποστήριξη που μου έδωσαν φέτος. “

Ο Jeroni Fajardo, ο αναβάτης Factory TrialGP, αγωνίστηκε σε αυτόν τον αγώνα και τερμάτισε στην 7η θέση. Ελπίζουμε ότι θα δείξει όλες τις δυνατότητές του και τελικά θα πάρει το αποτέλεσμα που του ταιριάζει στον επόμενο αγώνα στην Ανδόρα.

Το επόμενο στάδιο του TrialGP είναι στις 20 Αυγούστου στην Ανδόρα.