Η SHERCO FACTORY ΣΤΟ ABESTONE HARD ENDURO TOY ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2021

Το Abestone Hard Enduro πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία και ήταν ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Hard Enduro του 2021. Ο Mario Roman και ο Wade Young κατάφεραν να αγωνιστούν στο αγαπημένο τους πρωτάθλημα.

Έχοντας καταφέρει να ανέβει θέσεις μετά από έναν μέτριο πρόλογο, ο Mario Roman σταδιακά προχωρούσε μπροστά. Βρήκε τον εαυτό μακριά από τους οδηγούς του αγώνα, και χωρίς οπτική επαφή με τους πρώτους κράτησε το ρυθμό του για την 7η θέση. Η σχετικά σύντομη διάρκεια(2 ώρες) του σούπερ τελικού δεν του έδωσε αρκετό χρόνο για να πλησιάσει τους πρωτοπόρους του αγώνα.

Ο Wade Young ξεκίνησε 4ος και είχε έναν εξαιρετικό ρυθμό. Ωστόσο, μια σοβαρή πτώση στο πρώτο τρίτο του αγώνα επέφερε ζημιά στη μοτοσικλέτα του. Στην πραγματικότητα έσπασε το καπάκι του συμπλέκτη. Μόνος στη μέση του βουνού, έχασε πολύ χρόνο επισκευάζοντάς το με ταινία βαρέως τύπου. Συνέχισε τον αγώνα τερματίζοντας στην 8η θέση.

Οι δύο αναβάτες μας έχουν ήδη τα μάτια τους στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα στο Sibiu και το RedBull Romaniacs.